Powergen Europe 2019

12 - 14 November 2019
PARIS EXPO PORTE DE VERSAILLES
PARIS, FRANCE

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Hero Subpage

Image

Kansen voor Nederlandse bedrijven

POWERGEN Europe is de plaats waar de energiesector samenkomt om oplossingen te vinden, nieuwe partnerschappen aan te gaan en voort te bouwen op relaties die de bedrijfsmodellen zullen beïnvloeden met betrekking tot de slimme energietransitie.

Je kunt deel uitmaken van dit unieke driedaagse evenement dat meer energieprofessionals op het hoogste niveau verenigt dan alle anderen. Het biedt u de mogelijkheid om deze professionals te ontmoeten, nieuwe zakelijke kansen te creëren, projecten vooruit te helpen en veel inspiratie op te doen.

POWERGEN Europe vindt dit jaar plaats in Parijs, voor het eerst samen met European Utility Week, het toonaangevende Smart Energy-event van het continent. Met een uitgebreid overzicht van trends, technologieën en innovatieve concepten voor zowel conventionele als hernieuwde  energiebronnen, zullen deze titels het volledige spectrum van elektrische energie dekken, van de opwekking tot en met het gebruik ervan. 

EX1

EX2

 Hubs

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

POWER-GEN Europe 2019 / European Utility Week biedt plaats aan meer dan 800 bedrijven die hun slimme energieoplossingen zullen tonen en promoten. Klik HIER voor de exposantenlijst.

Wij bieden de Nederlandse industrie de mogelijkheid zich te profileren op POWERGEN Europe: klik HIER voor de deelnamemogelijkheden.

We hebben ook het Dutch Power-paviljoen. Dutch Power verbindt succesvolle partijen in de energiesector succesvol. Samen komen ze tot kennisuitwisseling en technologische innovatie rond de energietransitie. In dit paviljoen presenteren we de Nederlandse energiesector en welke technologische oplossingen Nederland te bieden heeft. De doelgroepen waar Dutch Power zich op richt zijn Netbeheerders, Industrie, Kennisinstellingen, HBO’s en Universiteiten.

Deze bedrijven doen al mee:

Alfen
ELEQ
Enexis netwerkbeheer
InfoSupport
Ritter
Stedin Netwerkbeheer
Technolution
TGWT


Vraag hier vrijblijvend informatie aan:

Nederlandse exposant


 

.twitter

Sponsors


 

EUW Partners & Sponsors

EUW partners and sponsors